Engin Yavaş Resmi Fan Club

Engin Yavaş Resmi Fan Club
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]   Çarş. Nis. 23, 2008 1:16 am

Geyik Sorular
1-Hangi Eve giren kolay kolay çıkamaz?
cevap:Hapishane
2-Hangi bebeğe mama yedirilmez?
cevap:Gözbebeği
3-Hangi devlet markalidir?
cevap:Danimarka
4-Bülbülü altın kavese koymuşlar ne demiş?
cevap:Avukatimi isterim
5-Bir japon ne zaman hoşçakal der?
cevap:Türkçeyi öğrendiği zaman
6-En çok çalınan şey nedir?
cevap:Zil
7-İzmir'e niçin gideriz?
cevap:İzmir bize gelemediği için
8-Çiğnenmeden yenen şey nedir?
cevap:Dayak
9-Küçük fincan içi dolu mercan?
cevap:Göz
10-Bir kadın araba sürerken hep gülermiş,neden?
cevap:Güle Güle kullan demişler de ondan.
11-Kumbaranın büyüğüne ne denir?
cevap:Bank
12-Balık neden yüzer?
cevap:Yürümeyi bilmediği için
13-Üzerinde at bitmeyen bahçe hangisidir?
cevap:Fenerbahce
14-Kuşların palavracısına ne denir?
cevap:Atmaca
15-Kuşların acemisine ne denir?
cevap:Çaylak
16-Uykuyu çok seven hayvan hangisidir?
cevap:Zebre,çünkü pijamalarını hiç çıkarmaz.
17-Uçan sığıra ne denir?
cevap:Sığırcık
18-Una kan koyarsak ne olur?
cevap:Kanun
19-Dolapların gözleri kapatılmazsa ne olur?
cevap:Açıkgöz olur
20-Fazla kızdırmaya gelmeyen ilimiz hangisidir?
cevap:Tokat
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
yunus
Süper Üye
Süper Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 847
Nerden : diyarbakır
Kayıt tarihi : 23/04/08

MesajKonu: Geri: Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]   Çarş. Nis. 23, 2008 11:42 am

saol...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.engingunaydin.forumm.biz
ibo_hande
Yıldız Üye
Yıldız Üye
avatar

Mesaj Sayısı : 425
Nerden : İzMİR
Kayıt tarihi : 20/04/08

MesajKonu: Geri: Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]   Cuma Nis. 25, 2008 5:58 pm

saol Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]   Paz Nis. 27, 2008 12:41 am

bişey deiLL arkadaşlar..Yunus ve Bebeim(hande) Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Sponsored content




MesajKonu: Geri: Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Geyik Sorular..(süperr tıklamaya değerr) =]
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Engin Yavaş Resmi Fan Club :: Eğlence :: Komik Yazılar-
Buraya geçin: